Στα «αγροτικά» οι πανηγυρισμοί

10 Οκτωβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

sinanis sinenteyxi_DCE

Στα  «ΑΓΡΟΤΙΚΑ»  καφενεία  εθεάθη να πανηγυρίζει ο δήμαρχος μαζί με τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας την απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την μεταλλαγή της Μητρόπολής  μας από προσωποπαγή σε μόνιμη .

Και είναι από τις πολύ μετρημένες  φορά που σύσσωμη η Δ.ΟΜ του κ. Σινάνη συνευρίσκεται στέλνοντας τα μηνύματά  της στους αποδέκτες . Εκεί ο δήμαρχος έλυσε , όπως με πληροφόρησαν  , την σιωπή του δίνοντας  κάποια  στοιχεία για το παρασκήνιο που μεσολάβησε κατά την τελευταία κάθοδό του  στην Αθήνα και των επαφών του με τον  Μακαριώτατο  και άλλους  ιεράρχες  , μέλη της Δ.Ι .Σ στο συνοδικό μέγαρο που οδήγησε στην σχετική απόφαση .

Και βέβαια όταν η χαρά συναντά το τσίπουρο , βοηθά στην χαλάρωση  και που , με την σειρά  της  , συμβάλλει ώστε να λυθούν και οι γλώσσες  αποκαλύπτοντας  το παρασκήνιο ,  μια και αυτό υπάρχει και είναι  αρκούντως ενδιαφέρον , ώστε να ξέρουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί  σε ποιόν ή ποιους χρωστάμε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον  . Δήμαρχε  μήπως χρειάζεται μια πανηγυρική του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλώντας  σ΄αυτήν και τον Σεβασμιώτατο ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Σέβομαι την στιγμή και δεν σχολιάζω. Παρακαλώ σιωπή. Τσίπουρο πείτε όσο θέλετε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.