Στα «αγροτικά» οι πανηγυρισμοί

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
10 Οκτωβρίου 2015, 08:13

Στα  «ΑΓΡΟΤΙΚΑ»  καφενεία  εθεάθη να πανηγυρίζει ο δήμαρχος μαζί με τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας την απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την μεταλλαγή της Μητρόπολής  μας από προσωποπαγή σε μόνιμη .

Και είναι από τις πολύ μετρημένες  φορά που σύσσωμη η Δ.ΟΜ του κ. Σινάνη συνευρίσκεται στέλνοντας τα μηνύματά  της στους αποδέκτες . Εκεί ο δήμαρχος έλυσε , όπως με πληροφόρησαν  , την σιωπή του δίνοντας  κάποια  στοιχεία για το παρασκήνιο που μεσολάβησε κατά την τελευταία κάθοδό του  στην Αθήνα και των επαφών του με τον  Μακαριώτατο  και άλλους  ιεράρχες  , μέλη της Δ.Ι .Σ στο συνοδικό μέγαρο που οδήγησε στην σχετική απόφαση .

Και βέβαια όταν η χαρά συναντά το τσίπουρο , βοηθά στην χαλάρωση  και που , με την σειρά  της  , συμβάλλει ώστε να λυθούν και οι γλώσσες  αποκαλύπτοντας  το παρασκήνιο ,  μια και αυτό υπάρχει και είναι  αρκούντως ενδιαφέρον , ώστε να ξέρουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί  σε ποιόν ή ποιους χρωστάμε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον  . Δήμαρχε  μήπως χρειάζεται μια πανηγυρική του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλώντας  σ΄αυτήν και τον Σεβασμιώτατο ;

  • ΟΧΙάς

    Σέβομαι την στιγμή και δεν σχολιάζω. Παρακαλώ σιωπή. Τσίπουρο πείτε όσο θέλετε.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .