Σωτήρης Φαμίσης: Δεν είμαστε εδώ για να πιάσουμε καρέκλα, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Δήμο – Ο καθένας έχει άποψη για τον τουρισμό

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
12 Απριλίου 2019, 18:16

Συνέντευξη στο ράδιο Σταγών παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σινάνη Χρήστου, ο κ. Φασμίσης Σωτήρης.

Ο κ. Φαμίσης τόνισε πως δεν κατεβαίνει υποψήφιος με σκοπό να πιάσει κάποια καρέκλα , έθεσα υποψηφιότητα είπε με σκοπό να βοηθήσω τον κ. Σινάνη να συνεχίσει το έργο του για έναν καλύτερο Δήμο Μετεώρων.

Υποστήριξε πως η  νυν Δημοτική Αρχή έχει δείξει πως στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία, ασχέτως με το τι λένε κάποιοι και γι αυτό βλέπουμε πως στην πόλη μας υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στον ιδιωτικό τομέα.

Όσον αφορά τον τομέα του Τουρισμού που είναι και γνώστης λόγο της επαγγελματικής του ιδιότητας αλλά και της θέσης που κατέχει ως πρόεδρος των Ξενοδόχων, είπε πως το τελευταίο διάστημα διαβάζει και ακούει πολλές απόψεις για τον τουρισμό από άτομα που δεν ασχολούνται καν με το αντικείμενο. Παρόλα αυτά υπογράμμισε πως είναι σεβαστές. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε είπε, πως ο τουρισμός στην Καλαμπάκα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουμε φύγει από το μοντέλο του μαζικού τουρισμού με αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι διανυκτερεύσεις. Με σωστά βήματα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα σε αυτό τον τομέα είπε.

Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Σινάνη που τον εμπιστεύτηκε και τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο λέγοντας πως θα σταθεί δίπλα τους σαν πιστός στρατιώτης.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .