Σωστή ενέργεια

14 Αυγούστου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

DSC07836_DCE

Η αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» , προϊόν  δωρεάς  της οικογένειας  της αείμνηστης δασκάλας Νίτσας Λιάπη , αποτελεί αφενός  ένα κόσμημα για την πόλη , αφετέρου έχει πολλαπλή χρησιμότητα δεδομένου ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης φιλοξενώντας διάφορες εκδηλώσεις τοπικών φορέων   ευκολοπροβάσιμες  για τους Καλαμπακιώτες .

Αποτελούσε , θα  τολμούσα  να πω ,  ντροπή  ότι μέχρι τώρα δεν είχαν τοποθετηθεί καθίσματα που να υποστηρίζουν την αίθουσα αξιοπρεπώς κάτι που επιτέλους   συνέβη καθώς τοποθετήθηκαν ωραίες καρέκλες που αναδεικνύουν έτι περισσότερο τον χώρο .

Είναι μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής που δεν μπορεί παρά να επαινεθεί από όλους με το όποιο κόστος αυτό απαίτησε  .

Είναι σαφές πως η αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» θα αποτελέσει έναν χώρο δημιουργικής ενασχόλησης και κυρίως  χώρος  πολιτισμού   και έκφρασης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.