Σόλων και Ιωάννης Κωτούλας – Ομιλητές στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παθολογίας

4 Μαρτίου, 2016 00:15 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Το 5νθήμερο από 24 έως και 28 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Στο συνέδριο που παρευρέθησαν περί του 1500 Παθολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό(μεταξύ των οποίων και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας Palsson Runolfur).

Το συνέδριο θεωρείται το πιο άρτιο και ολοκληρωμένο Πανελλήνιο συνέδριο στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε κάνοντας χρήση πολλών αιθουσών διαλέξεων του πολυτελούς ξενοδοχείου: ( ARISTOTELIS, ALEXANDROS II, CLIO, ERATO, KALLIOPI, και AMFITRION)

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και στην ενότητα για φοιτητές Ιατρικής, μίλησε με μεγάλη επιτυχία ο Ιωάννης Σόλωνος Κωτούλας, 6ετής φοιτητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που επελέγη από τη Σχολή του, και με θέμα: «Λοιμώξεις, ηλεκτρολυτικές διαταραχές και δυσλιπιδαιμία». Με Προεδρείο τον Καθηγητή Ε. Μαλτέζο της Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρουπόλεως, τον Αναπλ. Καθηγητή Κ.Μακαρίτση της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλίας και τον Επίκουρο Καθηγητή Γ.Λιάμη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ομίλησε σε κλινικό φροντιστήριο με τίτλο «Υπερηχογραφία», ο Καλαμπακιώτης Παθολόγος και Υπερηχολόγος Σόλων Ι. Κωτούλας που μίλησε και ανέπτυξε το θέμα «Υπέρηχοι κοιλίας», με προεδρείο τους καθηγητές Σ.Γαβριηλίδη και Ι.Χρυσογονίδη.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Άσκηση επαγγέλματος», ομίλησε για δεύτερη φορά ο Σόλων Ι, Κωτούλας και ανέπτυξε το θέμα «Μηχανήματα/εξοπλισμός ιδιωτικού Ιατρείου», με προεδρείο τους Ε.Τούλη και Δ. Βήτο.

Η τόσο ενεργή συμμετοχή των δυο Καλαμπακιωτών, θεωρείται  μεγάλη διάκριση για τον τόπο μας.

1

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.