Σοκαριστική μαρτυρία

19 Ιανουαρίου, 2016 20:02 Επιμέλεια: /

diaba gefira gkremistike (41)

Άναυδοι έμειναν  σήμερα το πρωί οι ακροατές του Ράδιο Σταγών ακούγοντας την μαρτυρία του Ανθρώπου που βρίσκονταν πάνω στην γέφυρα της Διάβας όταν αυτή κατέρρεε.

<< …είδα τις κολώνες  στου φωτισμού πάνω στην γέφυρα να κουνιούνται υπερβολικά , και πίστεψα ότι ο δυνατός αέρας ήταν η αφορμή….>> , είπε ο Κώστας Αθανασόπουλος. Συνέχισε λέγοντας ότι ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από τα ελαστικά του αυτοκινήτου και συνειδητοποίησε ότι η γέφυρα έχει κλίση ( κατηφόρα). Από την λαχτάρα του ότι κάτι συμβαίνει πάτησε απότομα φρένο και το αυτοκίνητο έσβησε συνάμα.

<< … Δεν κατάλαβα ότι η γέφυρα ήταν κομμένη στην μέση…. έβαλα όπισθεν και γύρισα πίσω όπου περίμενε ακόμη ένα αυτοκίνητο να περάσει. Όταν κατάλαβα τι είχε γίνει δεν μπορούσα να πιστέψει  τι είχε συμβεί , έπαθα σοκ….>>.

Ο Κώστας Αθανασόπουλος δεν μπορεί ακόμη να βγάλει από το μυαλό του την σκηνή την οποία έζησε το βράδυ του Σαββάτου…..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.