Σοκ: Αυτοκτόνησε 16χρονος στην Κρήτη!

1 Σεπτεμβρίου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

ασθενοφορο

Ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει τη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου ένα παιδί μόλις 16 ετών έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Ο έφηβος με καταγωγή από τη Ρουμανία εντοπίστηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, κρεμασμένος με ένα σεντόνι μέσα στο σπίτι του.

Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που τον ώθησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ άτομα του περιβάλλοντός του κάνουν λόγο για ένα πολύ κλειστό παιδί που περνούσε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή…

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για ανήλικο που πριν προλάβει να ζήσει τη ζωή του οδηγήθηκε με τον δραματικό τρόπο αυτό στο θάνατο.

Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες από τον υπολογιστή του, τον οποίο κι εξετάζουν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.