“Σμπαράλια” το αυτοκίνητο συμπολίτη μας από σύγκρουση με αγριογούρουνο

4 Σεπτεμβρίου, 2017 09:45 Επιμέλεια: /

KRL_4794-1024x683

Άγιο είχε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης καθώς το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο μετά τη Μύκανη Καλαμπάκας.

Δείτε τη γράφει ο κ. Καραγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμός στο facebook:

Ο απόηχος βέβαια της επιστροφής μου απ΄ την Ανθήλη δεν ήταν ευχάριστος, διότι μετά τη Μύκανη Καλαμπάκας και ενώ περνούσε
ο δρόμος Καλαμπάκας -Γρεβενών ανάμεσα από φυτείες καλαμποκιών πετάχτηκε ξαφνικά ένα αγριογούρουνο και το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια, άλλη επίπτωση εκτός του κόστους του αυτοκινήτου δεν είχα, το αναφέρω ώστε να προσέχετε, όταν τα βράδια ταξιδεύετε σ΄ αυτήν την περιοχή. Έχει γεμίσει ο τόπος απ΄ αυτά . Έχει κάποιος άποψη αν αποζημιώνεται από κάπου αυτή η υλική ζημία του αυτοκινήτου μου ?

Ακολουθεί φωτογραφία από τροχαίο με αγριογούρουνο πριν από λίγες ημέρες στην Κρήνη

KRL_4794-1024x683

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.