Σκληρή κριτική της ΓΣΕΕ απέναντι στην Κυβέρνηση

13 Νοεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

gsee_adedy_kinitopoiiseis_aftodioikisi-620x320_DCE

Ολομέτωπη πανελλαδική πρώτη «επίθεση» της ΓΣΕΕ απέναντι στην κυβέρνηση; «Ναι. Ξεκινήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο να μιλάμε για πλήρη επαναφορά του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και σήμερα μιλάμε τελικά για περαιτέρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Και συνεχίζει: «Υπάρχουν εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ που για 25 ώρες την εβδομάδα λαμβάνουν από 170 έως 220 ευρώ τον μήνα. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η πραγματική οικονομία ξεπερνά κατά πολύ τον κατώτατο θεσμοθετημένο μισθό και αυτό οφείλεται στην πλήρη αποδόμηση του εργατικού Δικαίου».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.