Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στη Λυγαριά Τρικάλων

admin
admin
13 Νοεμβρίου 2016, 16:07

Δύο απίστευτα τροχαία ατυχήματα, βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία, συνέβησαν χθες στη Λυγαριά & τα δύο με τον ίδιο τρόπο.

Το πρώτο εκ των δύο σημειώθηκε στην είσοδο της Λυγαριάς από Πύλη, όταν η οδηγός του οχήματος τύπου βαν, στο οποίο επέβαινε & η μητέρα της, έχασε τον έλεγχο, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του, & σφηνώθηκε σε καγκελοφράχτη, μένοντας καρφωμένο εντελώς στον αέρα.

Αμέσως περίοικοι που άκουσαν τον ισχυρό θόρυβο από την σύγκρουση προσέτρεξαν στο σημείο & απεγκλώβησαν την οδηγό & την συνεπιβάτιδα, που γλίτωσαν ως εκ θαύματος χωρίς να πάθουν το παραμικρό.

Πέντε λεπτά αργότερα από τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων από το πρώτο ΙΧ, άλλο ένα ΙΧ, που οδηγούσε νεαρή κυρία, εξετράπη της πορείας του με πανομοιότυπο τρόπο & καρφώθηκε σε διπλανό καγκελόφραγμα διπλανού οικοπέδου, χωρίς ωστόσο κι αυτή η οδηγός να τραυματιστεί & να βγει από το όχημά της σώα & αβλαβής.

Ρωτώντας τις οδηγούς & των δύο οχημάτων, μας είπαν ότι την ώρα που οδηγούσαν με μικρή ταχύτητα, ένιωσαν να χάνουν εντελώς τον έλεγχο, & χωρίς να το καταλάβουν, βρέθηκαν εκτός δρόμου.

Το σημείο του δρόμου & συγκεκριμένα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα, στο οποίο σημειώθηκαν τα δύο τροχαία ατυχήματα, ήταν γεμάτη από κάποιο είδος καυσίμου, κατά πάσα πιθανότητα πετρέλαιο, πράγμα που αποτέλεσε & την αιτία του κακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες & σε άλλα σημεία της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Πύλης με κατεύθυνση από Πύλη προς Τρίκαλα, οδηγοί αντιμετώπισαν παρόμοια φαινόμενα, όπου με δυσκολία οι οδηγοί τους, συγκρατούσαν το αυτοκίνητο στο δρόμο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η ολισθηρότητα του οδοστρώματος ήταν τέτοια, ώστε κάθε όχημα που “έμπαινε” με ταχύτητα μεγαλύτερη των 40χλμ/ώρα, άρχιζε να “παραπέει” στο δρόμο, εικόνες στις οποίες υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Πύλης & η Πυροσβεστική Τρικάλων.

trikaladay.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .