Σκέψεις για την Αγία Ζώνη

12 Νοεμβρίου, 2016 14:23 Επιμέλεια: /

zoni-agia-50

Κοιτάζω την εικόνα της Παναγίας που μου δόθηκε όταν προσκύνησα την Αγία Ζώνη και αναρωτιέμαι << Παναγία μου , πόσο κοντά σου είμαστε  ; >> .

Μοναδικό και ανεπανάληπτο  γεγονός αυτό που ζήσαμε  τις τρεις ημέρες στη Καλαμπάκα .

Στην  μνήμη μου διαρκώς έρχονται εικόνες  με τα νεογέννητα που κρατούσαν οι μητέρες τους αγκαλιά , τα μικρά παιδιά , τους εφήβους , τους οικογενειάρχες , τους υπερήλικες  να περιμένουν με υπομονή και προσδοκία για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου , με μάτια δακρυσμένα και με σκοπό να καταθέσουν τα δικά τους προβλήματα και ανησυχίες .

Δέος και μια απέραντη αγαλλίαση με πλημυρίζει όταν σκέφτομαι ότι η Ζώνη που προσκυνήσαμε είναι της Παναγίας μας αλλά και εκεί που ακουμπούσε    ο Χριστός όταν ήταν βρέφος !

Θεέ μου σε ευχαριστούμε για όλα !

Ένιωθα  ευχαριστημένος και χαρούμενος όταν έβλεπα μαζί με τους αστυνομικούς που ήταν συνέχεια στο ναό , νέα παλικάρια που βοηθούσαν αδιάλειπτα και με ανιδιοτέλεια , πάντα με χαμόγελο , πάντα με υπομονή , πάντα  με αυταπάρνηση και χωρίς να δείχνουν την σωματική τους κούραση αλλά έχοντας την πεποίθηση ότι η Παναγία τους δυναμώνει .

Φεύγοντας η Αγία Ζώνη της Παναγίας μας ,  αφήνει  σε όλους μας την ευλογία της  αλλά και προσωπικά βιώματα στον καθένας μας .

«Υπεραγία Θεοτόκε, πρέσβευε υπέρ ημών»

 

ΛΕΥΙΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.