Σκέψεις για πρόταση στον Φερνάντο Σάντος να γίνει επίτιμος Δημότης Καστρακίου – Έρχεται τον Σεπτέμβριο στην περιοχή μας

12 Ιουλίου, 2016 12:40 Επιμέλεια: /

Greece v Switzerland - International Friendly

Οι δεσμοί φιλίας του Φερνάντο Σάντος με κατοίκους του Καστρακίου είναι γνωστοί σε όλους μας.

Πλέον μετά και από τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Πορτογαλία έχοντας στο τιμόνι τον Φερνάντο Σάντος υπάρχουν οι σκέψεις να γίνει αρχικά πρόταση στον Πορτογάλο τεχνικό και στη συνέχεια στην Δημοτική Αρχή να γίνει επίτιμος Δημότης Καστρακίου.

Ως γνωστόν σε κάθε επίσκεψή του στη περιοχή μας ο Πορτογάλος τεχνικός επισκέπτεται την ταβέρνα των αδερφών Πλακιά στο Καστράκι όπου εκεί περνάει μερικές ώρες παρέα και με άλλους Καστρακινούς.

Αυτή η φιλία με τους Καστρακινούς ήταν και η αιτία όπου γεννήθηκε αυτή η ιδέα.

Αν θα υλοποιηθεί είναι άγνωστο αλλά θα γνωρίζουμε σίγουρα τον Σεπτέμβριο όταν  και ο κ. Σάντος θα βρίσκεται και πάλι στα μέρη μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.