Συζητήθηκε

22 Ιουνίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

samaras kalampaka 2015 (22)

Αν νομίζετε ότι εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο στις υψηλές αφίξεις  του τριημέρου είναι ο Σαμαράς , ο Γ.Α.Π ή ο Κουτσιούμπας , σας λέω ότι μάλλον κάνετε λάθος .

Σε ότι αφορά την Καλαμπάκα εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο  όλων ήταν η παρουσία , από απόσταση αναπνοής   παρακαλώ ν , του Γιώργου Γεωργίου κατά την επίσκεψη Σαμαρά στο Δημαρχείο , και φυσικά η  μάγουλο με μάγουλο συζήτηση του Προέδρου Καστρακίου Περικλή Γιάννη με τον  πρώην Πρωθυπουργό στο δείπνο της προηγούμενης βραδιάς .

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι φράσεις να ψαχτεί ο Γιώργος Γεωργίου μην τυχόν και είχε τίποτα πέτρες στις τσέπες  του ενθυμούμενοι προφανώς κάποιες παλιές καταστάσεις που φυσικά πέρασαν ανεπιστρεπτί καθώς η πολιτική δεν είναι κάτι στατικό αλλά απεναντίας μια δυναμική διαδικασία  που ο  φίλτατος Γιώργος το ξέρει πολύ καλά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.