Συσκέψεις και φορείς

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
2 Ιουνίου 2015, 08:02

Στα Τρίκαλα  έγινε  συνάντηση του τουριστικού κλάδου  με αντικείμενο την σύσταση  τουριστικού φορέα  στον οποίο  πέραν  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (μεγαλομέτοχος), θα συμμετέχουν  το Επιμελητήριο Τρικάλων και οι  Δήμοι του Νομού που καλούνται να «περάσουν» από τα όργανά τους   την σχετική σύμβαση  που θα νομιμοποιήσει  την σύσταση του νέου ενιαίου φορέα .

Επίσης στον Δήμο Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε συνάντηση τοπικών  τουριστικών φορέων , παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ , όπου συζητήθηκαν θέματα – προβλήματα του τοπικού τουρισμού .

Φυσικά η διαβούλευση είναι καλή αλλά από εκείνο που πάσχουμε ως χώρα δεν είναι οι επιτροπές και οι φορείς , που δόξα τον Θεό  έχουμε  εκατοντάδες  , αλλά η πράξη . Οι ενέργειες και πρωτοβουλίες που επιβάλλονται να αναληφθούν  ώστε ο τοπικός τουρισμός να μπορέσει να αξιοποιήσει την ευλογία  της φύσης αλλά και τα έργα των χειρών και του πνεύματος που κοσμούν ως περιεχόμενο   την  αγία λιθόπολη των Μετεώρων  στην πνευματική σκιά της οποίας πορευόμαστε  ως περιοχή . Ας ελπίσουμε πως κάτι καλό θα προκύψει μέσω όλων αυτών των πρωτοβουλιών , συνάξεων και συζητήσεων .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .