Συσκέψεις και φορείς

2 Ιουνίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

street-view-trekker-meteora_aedz_DCE

Στα Τρίκαλα  έγινε  συνάντηση του τουριστικού κλάδου  με αντικείμενο την σύσταση  τουριστικού φορέα  στον οποίο  πέραν  της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (μεγαλομέτοχος), θα συμμετέχουν  το Επιμελητήριο Τρικάλων και οι  Δήμοι του Νομού που καλούνται να «περάσουν» από τα όργανά τους   την σχετική σύμβαση  που θα νομιμοποιήσει  την σύσταση του νέου ενιαίου φορέα .

Επίσης στον Δήμο Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε συνάντηση τοπικών  τουριστικών φορέων , παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ , όπου συζητήθηκαν θέματα – προβλήματα του τοπικού τουρισμού .

Φυσικά η διαβούλευση είναι καλή αλλά από εκείνο που πάσχουμε ως χώρα δεν είναι οι επιτροπές και οι φορείς , που δόξα τον Θεό  έχουμε  εκατοντάδες  , αλλά η πράξη . Οι ενέργειες και πρωτοβουλίες που επιβάλλονται να αναληφθούν  ώστε ο τοπικός τουρισμός να μπορέσει να αξιοποιήσει την ευλογία  της φύσης αλλά και τα έργα των χειρών και του πνεύματος που κοσμούν ως περιεχόμενο   την  αγία λιθόπολη των Μετεώρων  στην πνευματική σκιά της οποίας πορευόμαστε  ως περιοχή . Ας ελπίσουμε πως κάτι καλό θα προκύψει μέσω όλων αυτών των πρωτοβουλιών , συνάξεων και συζητήσεων .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.