Σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Συμμετείχε ο πρόεδρος της Ε.Ν.Α. Τρικάλων Λαγόπουλος Χρήστος

7 Ιουλίου, 2016 18:26 Επιμέλεια: /

lagopoylos

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων την  Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 υπό την επίβλεψη του γενικού γραμματέα κ. Χ. Κασίμη και της κ. Κούρεντα ο πρόεδρος της ΕΝΑ Τρικάλων Λαγόπουλος Χρήστος και αφορούσε το νέο καθεστώς συνδεδεμένων ενισχύσεων που αφορά τον τομέα της κτηνοτροφίας ενοψει της αναθεώρησης από 1/1/2017.

Οι προτάσεις που κατατεθήκαν από το συμβούλιο της ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών) ήταν συγκεκριμένες και αφορούσαν όλη την γκάμα των συνδεδεμένων  ενισχύσεων ούτως ώστε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο για την αναθεώρηση της ΚΑΠ και τις περιφέρειες. Ήταν ενημέρωση ποιοτικού χαρακτήρα και αφορούσε τις υποεκτελεσμένες περιπτώσεις των 17 αρχικά ενταγμένων προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά επιθυμητού και δυνατού είναι σημαντική.

Σε δήλωση του ο Λαγόπουλος κατέθεσε τρεις σημαντικές προτάσεις που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην βελτίωση κυρίως ζωικής κατεύθυνσης της περιφέρειάς μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.