Σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TOUR NATUR – Παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας

27 Ιουλίου, 2016 10:56 Επιμέλεια: /

FotorCreated_DCE

Σύσκεψη με θέμα τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TOUR NATUR, που διοργανώνεται φέτος από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ – Γερμανία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση TOUR NATUR, όπως κάθε χρόνο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών εναλλακτικού τουρισμού, όπως πεζοπορία, hiking, trekking και δραστηριότητες στη φύση.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και ιδιώτες.

Στη σύσκεψη το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαμπάκας κ. Ράντος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας.

Όπως τόνισε στο Ράδιο Σταγών ο κ. Ράντος, μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να συμμετέχει στην έκθεση αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον από τους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • survivor

    Οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους στο περίπτερο της περιφέρειας χωρίς να περιμένουν την απόφαση για συμμετοχή του δήμου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.