Σύσκεψη με θέμα ‘Ο Διευρωπαϊκός Οδικός Άξονας Ε65’

admin
admin
6 Οκτωβρίου 2016, 12:35

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων κου Δέδε Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη που διοργανώνουν από κοινού η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Θεσσαλίας) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα « Ο Διευρωπαϊκός Οδικός Άξονας Ε65 »

Η σπουδαιότητα του ευρωπαϊκού άξονα Ε65 αναδείχθηκε περίτρανα και στην ημερίδα που πραγματοποίησε η ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 11 Ιουνίου 2016 , στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών. Ιδιαίτερη σημασία για τους Θεσσαλούς έχει η κατασκευή του τμήματος Καλαμπάκας – Εγνατίας ως αναπόσπαστο τμήμα του συνολικού Διευρωπαϊκού άξονα που θα συνδέσει τη χώρα μας μας με την κεντρική Ευρώπη.

Σε αυτή τη σημαντική συνάντηση εργασίας προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά πολλοί σημαντικοί συντελεστές του έργου όπως ο Γ.Γ. Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων , Βουλευτές , οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας ,Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ,Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου , οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) των αντίστοιχων περιφερειών καθώς και οι Δήμαρχοι πρωτευουσών νομών των συγκεκριμένων περιοχών.

Η ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 07/10/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 1100 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Τρικκαίων ( Ασκληπιού 18, Τρίκαλα )

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .