Σύσκεψη με θέμα “Ο Διευρωπαϊκός Οδικός Άξονας Ε65′

6 Οκτωβρίου, 2016 12:35 Επιμέλεια: /

image

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων κου Δέδε Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη που διοργανώνουν από κοινού η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ Θεσσαλίας) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα « Ο Διευρωπαϊκός Οδικός Άξονας Ε65 »

Η σπουδαιότητα του ευρωπαϊκού άξονα Ε65 αναδείχθηκε περίτρανα και στην ημερίδα που πραγματοποίησε η ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 11 Ιουνίου 2016 , στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών. Ιδιαίτερη σημασία για τους Θεσσαλούς έχει η κατασκευή του τμήματος Καλαμπάκας – Εγνατίας ως αναπόσπαστο τμήμα του συνολικού Διευρωπαϊκού άξονα που θα συνδέσει τη χώρα μας μας με την κεντρική Ευρώπη.

Σε αυτή τη σημαντική συνάντηση εργασίας προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά πολλοί σημαντικοί συντελεστές του έργου όπως ο Γ.Γ. Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων , Βουλευτές , οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας ,Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ,Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου , οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) των αντίστοιχων περιφερειών καθώς και οι Δήμαρχοι πρωτευουσών νομών των συγκεκριμένων περιοχών.

Η ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 07/10/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 1100 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Τρικκαίων ( Ασκληπιού 18, Τρίκαλα )

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.