Σύσκεψη για τους πρόσφυγες

1 Αυγούστου, 2016 12:09 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Μέριμνα και οργάνωση για τη διαβίωση των προσφύγων, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων, το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου 2016.
Η σύσκεψη συγκλήθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και είχε ως αντικείμενό της, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και τη γενικότερη οργάνωση θεμάτων στον οικισμό προσφύγων.
Ως γνωστόν, ο οικισμός βρίσκεται σε χώρου του τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ και η ευθύνη λειτουργίας του ανήκει στον στρατό. Ηδη φιλοξενούνται σε αυτόν περίπου 90 άτομα – μέλη οικογενειών και είναι όλοι πρόσφυγες από τη Συρία.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος και Σιμορέλης, ο διοικητής της ΣΜΥ, Ταξίαρχος κ. Γ. Λιάκος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημ. Παρθένης, η επισκέπτρια υγείας (από το Νοσοκομείο) κ. Κατ. Γιουβρή, ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γ. Κωτούλας και το μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρ. Μπάτζιος.
Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα, για την ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη, για τα ζητήματα υγιεινής εντός του οικισμού, για θέματα των οικίσκων, για την απασχόληση των παιδιών και για άλλα θέματα οργανωτικής φύσης.
Αποφασίστηκε ότι θα αναληφθούν δράσεις για την επίλυση των διαφόρων ζητημάτων που ανέκυψαν.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.