Συριανά λουκούμια

16 Ιουλίου, 2014 08:03 Επιμέλεια: /

Λουκούμια_DCE

Το ότι ο δήμαρχος βρίσκονταν στην Σύρα όπου παρακολούθησε το ειδικό σεμινάριο για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι γνωστό .
Εκείνο όμως που δεν είναι γνωστό είναι πως άμα τη αφίξη του στην Καλαμπάκα μοιράζει κάτι πολύχρωμα πακετάκια περίτεχνα αμπαλαρισμένα , με την φωτό του Μάρκου Βαμβακάρη να δεσπόζει .
Αν με ρωτάτε να σας πληροφορήσω τι περιέχουν αυτά τα πανέμορφα πακέτα , σπεύδω να σας αποκαλύψω πως πρόκειται για τα παγκοσμίως γνωστά Συριανά λουκούμια .
Ένα τέτοιο πακετάκι περιήλθε και σε εμάς και το τιμήσαμε δεόντως μη αντιστεκόμενοι στον πειρασμό παρά τα «κυβικά μας» !!
Δήμαρχε , μπορεί να μας πίκρανες αλλά τουλάχιστον μας γλύκανες με τα Συριανά λουκούμια που μας έφερες πεσκέσι από τη Σύρα .
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.