Σιωπηρά !!

7 Νοεμβρίου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

kege-11_dce

Από δημοσιεύματα στα σόσιαλ μίντια μαθαίνουμε ότι στο τοπικό κατάστημα του Ο.Α.Ε.Δ εστάλη έγγραφο από την κεντρική υπηρεσία που ενημερώνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αν δεν βρεθεί χώρος στέγασης οι υπηρεσίες θα μετακινηθούν προς Τρίκαλα . Επίσης μαθαίνουμε ότι το Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας πέρασε στην ιδιοκτησιακή ευθύνη του Ο.Α.Ε.Δ μετά την συγχώνευση της Εργατικής Εστίας με τον εν λόγω οργανισμό . Και σαν κύριος πλέον του κτηρίου ο Ο.Α.Ε.Δ  φέρεται να μετακινείται εκεί δημιουργώντας καραμπόλες στο Κ.Ε.Κ «ΣΤΑΓΩΝ» , στο Εργατικό Κέντρο και φυσικά στο Δημοτικό Συμβούλιο με διάφορα σενάρια ως προς το χώρο στέγασή στους . Και βέβαια εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι όλα αυτά εξελίσσονται σιωπηρώς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    To ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ ήδη μετακομίζει, και περιμένει την πιστοποίηση του νέου χώρου, για τα αρχεία ΚΕΝΑΚΑΠ, ΚΕΚ, ΠΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ ψάχνουν χώρο. Την ίδια στιγμή προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Σε λίγο θα σας πουν ότι το ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ από μόνο του έφυγε, τότε θα τους διαψεύσω με στοιχεία. Θα πρέπει να αντιληφθούν μερικοί ότι η καθαρά Δευτέρα αργεί για να μας σερβίρουν ταραμά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.