Σύντομα

12 Μαΐου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης  του χώρου όπου θα στεγαστεί το γραφείο τουριστικών πληροφοριών του Δήμου .

Πρόκειται για το ισόγειο του δημοτικού μεγάρου που στέγαζε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας  και το οποίο έχει αναμορφωθεί πλήρως και σύντομα θα αναδείξει όλον τον πολιτισμικό και πολιτιστικό πλούτο της  περιοχής  σε συνδυασμό με την παροχή τουριστικών πληροφοριών και όχι μόνο , σύμφωνα με την άποψη του Δημάρχου !!!

Το καλό να λέγεται !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Όλοι συμφωνούμε ότι σε μια τουριστική πόλη, είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός γραφείου τουριστικών πληροφορίων.
  Ο δήμαρχος προκειμένου να εντυπωσιάσει και όχι μόνο, αποφάσισε να στεγάσει το γραφείο στο χώρο κάτω από το δημαρχείο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να νοικιάσει ένα άλλο χώρο για να στεγάσει την ΔΕΥΑ.
  Την στιγμή που σε λίγο καιρό κατά τα λεγόμενα του περιφερειάρχη θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Κέντρο Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνετε για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή.
  Το να λειτουργείς δύο κέντρα πληροφοριών σε απόσταση 200 μέτρων και να έχεις διπλάσια έξοδα, σε δύσκολες εποχές με βάζει σε υποψίες………..
  ΥΓ. Δεν θα απαντήσω στον κάθε ένθερμο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής ούτε θα αναλύσω το θέμα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.