Σύντομα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Μαΐου 2016, 08:06

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες διαμόρφωσης  του χώρου όπου θα στεγαστεί το γραφείο τουριστικών πληροφοριών του Δήμου .

Πρόκειται για το ισόγειο του δημοτικού μεγάρου που στέγαζε τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας  και το οποίο έχει αναμορφωθεί πλήρως και σύντομα θα αναδείξει όλον τον πολιτισμικό και πολιτιστικό πλούτο της  περιοχής  σε συνδυασμό με την παροχή τουριστικών πληροφοριών και όχι μόνο , σύμφωνα με την άποψη του Δημάρχου !!!

Το καλό να λέγεται !!!

 • ΟΧΙάς

  Όλοι συμφωνούμε ότι σε μια τουριστική πόλη, είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός γραφείου τουριστικών πληροφορίων.
  Ο δήμαρχος προκειμένου να εντυπωσιάσει και όχι μόνο, αποφάσισε να στεγάσει το γραφείο στο χώρο κάτω από το δημαρχείο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να νοικιάσει ένα άλλο χώρο για να στεγάσει την ΔΕΥΑ.
  Την στιγμή που σε λίγο καιρό κατά τα λεγόμενα του περιφερειάρχη θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Κέντρο Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνετε για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή.
  Το να λειτουργείς δύο κέντρα πληροφοριών σε απόσταση 200 μέτρων και να έχεις διπλάσια έξοδα, σε δύσκολες εποχές με βάζει σε υποψίες………..
  ΥΓ. Δεν θα απαντήσω στον κάθε ένθερμο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής ούτε θα αναλύσω το θέμα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .