Σύντομα οι ανακοινώσεις

7 Ιουλίου, 2014 08:01 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Μέχρι τα μέσα του μήνα ή το πολύ μέχρι τέλος αυτού , θα έχουμε ανακοινώσεις από την πλευρά του νεοεκλεγμένου δημάρχου Χρήστου Σινάνη αναφορικά με την επιτελική ομάδα και το σχήμα εξουσίας που αναλαμβάνει τα ηνία του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου .
Τι λένε οι δικές μας πληροφορίες ;
Ότι θα προτιμήσει ένα σύστημα αποκεντρωμένης εξουσίας με πραγματικές εξουσίες στους αντιδημάρχους ώστε ο δήμαρχος να έχει επιτελική εποπτεία ώστε να του μένει χρόνος να ασχοληθεί με τις παρεμβάσεις του στην κεντρική κυβέρνηση αλλά και στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών .
Όσο για το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μάλλον έξω και πέρα από πρωτιές ή προεκλογικές υποσχέσεις , αν υπάρχουν τέτοιες βέβαια , όλα δείχνουν άρωμα γυναίκας !!!
Υπάρχει επίσης το θέμα των ειδικών συνεργατών και γενικώς ο «πρωϊνός καφές» που όλα , ακόμα , είναι ανοιχτά για το ποιοι θα μετέχουν .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.