Συνεργασία για την τουριστική ανάπτυξη

5 Μαρτίου, 2016 08:35 Επιμέλεια: /

dimarxos

Εξόχως ενδιαφέροντα όσα δήλωσε χθες μιλώντας στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» αναφορικά με την συνεργασία  στην τουριστική  ανάπτυξη  ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Καραστέργιος ο οποίος μάλλον  φαίνεται να  έχει σαφή γνώση του πολιτιστικού , πολιτισμικού  και γεωφυσικού  πλούτου   της ευρύτερης περιοχής αλλά και  της ανάγκης συνεργασίας  των τοπικών φορέων με αιχμή την συνεργασία σε επίπεδο Ο.Τ.Α .

Αναμφίβολα οι εν λόγω απόψεις πρέπει να τύχουν ευήκοον ους κυρίως από τον δήμο Καλαμπάκας που , λόγω Μετεώρων , αποτελεί την ατμομηχανή της τουριστικής ανάπτυξης , ώστε να υπάρξει μια υπερτοπική συνεργασία που θα μπορούσε να δώσει καρπούς .

Εμείς  πάντως το έχουμε τονίσει πως Καλαμπάκα  μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο για ένα ευρύτερο τουριστικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τις περιοχές Γρεβενών , Βάλια Κάλντα , Μετσόβου , Τζουμέρκων , Πύλης , Λίμνης Πλαστήρα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.