Συνέορτοι !!

11 Ιανουαρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

sinanis+papapoylios

Μπορεί να μην φέρουν το ίδιο όνομα ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και ο συνεργάτης του Γιάννης Παπαπούλιος , αλλά την Πέμπτη ήταν συνέορτοι όχι μόνο στον ίδιο χώρο αλλά και στο ίδιο τραπέζι . Ο μεν Δήμαρχος διότι εόρταζε την σύζυγό του που φέρει το όνομα  Ιωάννα και εξ΄αυτού κέρασε συνεργάτες και φίλους σε κεντρικό καφενείο της Καλαμπάκας , ο δε Γιάννης Παπαπούλιος γιατί δικαιωματικά είχε την ονομαστική του εορτή .

Ωστόσο η ομήγυρη δέχθηκε μια απρόσμενη επίσκεψη που μάλλον συνδέεται με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας . Ο Βουλευτής του κόμματος κ. Αρμενάκης συνοδευόμενος από τον Θανάση Λιούτα αμφότεροι υποστηρικτές του κ. Μητσοτάκη που μάλλον είχε ρόλο στην στήριξη της υποψηφιότητας Κυριάκου .

Βέβαια η κουβέντα που ακολούθησε ξεπέρασε τα εσωκομματικά αγγίζοντας την γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και  την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Τα αποτελέσματα της κάλπης , μάλλον έστειλαν το μήνυμα για την προτίμηση των γαλάζιων της Καλαμπάκας με την σχετική δυσαρμονία  φυσικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.