Συνέορτοι !!

11 Ιανουαρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

sinanis+papapoylios

Μπορεί να μην φέρουν το ίδιο όνομα ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και ο συνεργάτης του Γιάννης Παπαπούλιος , αλλά την Πέμπτη ήταν συνέορτοι όχι μόνο στον ίδιο χώρο αλλά και στο ίδιο τραπέζι . Ο μεν Δήμαρχος διότι εόρταζε την σύζυγό του που φέρει το όνομα  Ιωάννα και εξ΄αυτού κέρασε συνεργάτες και φίλους σε κεντρικό καφενείο της Καλαμπάκας , ο δε Γιάννης Παπαπούλιος γιατί δικαιωματικά είχε την ονομαστική του εορτή .

Ωστόσο η ομήγυρη δέχθηκε μια απρόσμενη επίσκεψη που μάλλον συνδέεται με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας . Ο Βουλευτής του κόμματος κ. Αρμενάκης συνοδευόμενος από τον Θανάση Λιούτα αμφότεροι υποστηρικτές του κ. Μητσοτάκη που μάλλον είχε ρόλο στην στήριξη της υποψηφιότητας Κυριάκου .

Βέβαια η κουβέντα που ακολούθησε ξεπέρασε τα εσωκομματικά αγγίζοντας την γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και  την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Τα αποτελέσματα της κάλπης , μάλλον έστειλαν το μήνυμα για την προτίμηση των γαλάζιων της Καλαμπάκας με την σχετική δυσαρμονία  φυσικά !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.