Συνέντευξη του Κώστα Σκρέκα στην «ΑΓΟΡΑ»

admin
admin
27 Ιουνίου 2016, 17:24

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Βουλευτή Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργού κ. Κώστα Σκρέκα φιλοξενεί η πολιτικοοικονομική εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» στο τελευταίο της φύλλο.

Ο κ. Κ. Σκρέκας, έχοντας την ιδιότητα και του Τομεάρχη Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ. ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για τις προθέσεις της όσον αφορά τη ΔΕΗ και σημειώνει ότι «δεν έχουν κάποιο ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό και αυτό είναι επικίνδυνο. Πως είναι δυνατόν μιας εταιρεία με μονοπωλιακό μερίδιο αγοράς άνω του 90% στην εμπορία ηλεκτρικού ρεύματος να γράφει ζημές; Τι θα γίνει μόλις το μερίδιό της και άρα οι πωλήσεις της μειωθούν στο μισό, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.; Η ΔΕΗ μετατρέπεται από την Κυβέρνηση σε ωρολογιακή βόμβα που αν σκάσει θα παρασύρει μαζί της όλη τη χώρα».

Ο κ. Κ. Σκρέκας αναφέρεται στην πρόταση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εκλογή προέδρου από τη βάση σημαίνει αλλαγή πολιτεύματος»  και υπογραμμίζοντας την ανάγκη να γίνει σοβαρή συζήτηση για αναθεώρηση του Συντάγματος. Εκφράζει τέλος την ανησυχία του για το ρυθμό ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας, χαρακτηρίζοντας «ακατάλληλη» την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «η οποία θα βρει μπροστά της τα εργασιακά του φθινοπώρου και το Βατερλώ των εσόδων την άνοιξη του 2017».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .