Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Μουσείου τη νέα περίοδο

28 Αυγούστου, 2015 12:43 Επιμέλεια: /

moyseio-fisikis-egkainia-44

Την Τρίτη 01/09/2015 στις 12.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, από τον διευθυντή του Μουσείου κύριο Νίκο Πάλλα, με αντικείμενο τις πρωτοβουλίες του Μουσείου για τη νέα προγραμματική περίοδο, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου 2016.

Στη συνέντευξη αυτή θα ξεδιπλωθούν όλες οι δράσεις του Μουσείου για την καινούργια χρονιά, οι οποίες θα έχουν στόχο να το αναδείξουν ως ένα αυτόνομο κέντρο γνώσης, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και δράσης.

Το πρόγραμμα αυτό, θα έχει ως αιχμή του τις μικρές ηλικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρουν χώρο και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.