Συνέντευξη Τύπου για Ελληνορωσική Ορθόδοξη Εβδομάδα Μετέωρα

31 Ιουλίου, 2016 23:13 Επιμέλεια: /

sinanis sinenteyxi_DCE

Στα πλαίσια του έτους «Ελληνορωσικής φιλίας» και ενόψει της διοργάνωσης Ελληνορωσικής Ορθόδοξης Εβδομάδας «Μετέωρα», που θα πραγματοποιηθείαπό 24 έως 27 Αυγούστου 2016 στην πόλη της Καλαμπάκας, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης και οι εκπρόσωποι του φορέα «Ελληνορωσικό Σπίτι», Δημήτρης Σιώκης και Απόστολος Ρόσσιος, συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 01 Αυγούστου και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

 

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

Χρήστος Σινάνης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • XXL

  Τον Μάϊο του 2016
  Πολλαπλές ευκαιρίες για μία ουσιαστικότερη διείσδυση στη μεγάλη τουριστική αγορά της Ρωσίας αναδείχθηκαν μέσα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο 1ο Ελληνο- Ρωσικό Φόρουμ για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα,
  στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016, με θέμα «Ρωσία και Ελλάδα: πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού».
  Πάνω από 100 κυβερνητικοί και περιφερειακοί τουριστικοί παράγοντες της Ρωσίας, Tour Operators και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Ρωσικών ΜΜΕ συμμετείχαν στη Διάσκεψη, που διοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με σκοπό την ενίσχυση του τουρισμού και την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών ανάμεσα στις δύο χώρες……………………..
  Άντε να δούμε δήμαρχε πως ξεκίνησε και τίνος πρωτοβουλία ήταν.

 • καΝΑΙνας

  Εγώ πάντως Γιάννη μου, σε πιστεύω. Δεν έκανες και τιποτ” άλλο στις εκθέσεις έτρεχες!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.