Συνέδριο Αλβανών Εκπαιδευτικών στην Καλαμπάκα

8 Μαΐου, 2016 18:05 Επιμέλεια: /

albanoi sinedrio 2016 (4)

Την Καλαμπάκα επέλεξαν αυτήν την φορά για να πραγματοποιήσουν το ετήσιο συνέδριο , Αλβανοί Εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε  Αλβανόφωνα Σχολεία στην Ελλάδα.

Ο τοπικός Σύλλογος προσκάλεσε του Εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το συνέδριο στην Καλαμπάκα και η πρόσκληση έγινε αποδεκτή.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε επίσκεψη και ξενάγηση στα Μοναστήρια των Μετεώρων όπου επαναλήφθηκε και σήμερα μετά το Συνέδριο.

Τον Δήμο Καλαμπάκας στο Συνέδριο εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Λίλα Μπαντέκα – Νάνη.

Το Συνέδριο ξεκίνησε με Φολκλορικό Συγκρότημα που παρουσίασε χορούς της Αλβανίας.

albanoi sinedrio 2016 (8) albanoi sinedrio 2016 (7) albanoi sinedrio 2016 (6) albanoi sinedrio 2016 (5) albanoi sinedrio 2016 (3) albanoi sinedrio 2016 (2) albanoi sinedrio 2016 (9) albanoi sinedrio 2016 (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.