Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά τη συνεδρίαση στη webTv του stagonnews

10 Μαρτίου, 2016 13:47 Επιμέλεια: /

SIMBOYLIO DEK 2015 B (8)

Η μεγάλη πίεση που ασκείται προς τον Δήμαρχο κο Σινάνη για την φιλοξενία προσφύγων στην Καλαμπάκα , έχουν ως αποτέλεσμα  την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας αύριο  το μεσημέρι.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα ο κος Σινάνης έχει αντιταχθεί στην δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στην Καλαμπάκα  , θεωρώντας ότι η περιοχή θα πληγεί τουριστικά αν συμβεί κάτι τέτοιο και κατά δεύτερο λόγο , η Θρησκευτικότητα του τόπου δεν πρέπει να διαταραχθεί.

Περισσότερα όμως στην αυριανή  συνεδρίαση στις 12.00 ακριβώς.

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε 3η  δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις  11-3-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα  12,00  στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία)  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Θέμα : 1 . Συζήτηση  για το προσφυγικό – λήψη αποφάσεων.

Η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας  ζωντανά στην webTV του stagonnews.

Δείτε σε απευθείας σύνδεση από το εργατικό κέντρο Καλαμπάκας στις 12 ακριβώς την συζήτηση για το μείζον θέμα των προσφύγων.

Ζωντανά και αποκλειστικά στη πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Καλαμπάκας !!

Χωρίς τίτλο_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.