Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας με θέμα τα τραπεζοκαθίσματα – Όλα τα θέματα από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας ζωής

16 Ιουνίου, 2015 11:38 Επιμέλεια: /

_DSC7873_DCE

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 9η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 19-6-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6,00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ
1.-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2015
2.-Λήψη απόφασης για την παράταση των συμβάσεων αποκομιδής απορριμμάτων.
3.-Καθορισμός χώρων τραπεζοκαθισμάτων.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
ΧΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ

Π ΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 7η δημόσια τακτική συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμπάκας την 19-Ιουνίου-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 5,15 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.
Θ Ε Μ Α Τ Α

1.-Προέγκριση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (Αριάδνη Παναγιώτου Τ.Κ. Φλαμπουρεσίου)
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Δημήτριος Βουρλίτσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 14/2015 δημόσια τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαμπάκας την 19ην Ιουνίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17,30 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Θ Ε Μ Α ΤΑ
1.-Έγκριση πρακτικών μίσθωσης Δημοτικού καταστήματος, (χώρος υποδοχής επισκεπτών), που βρίσκεται στην Τ. Κ. Καλλιρρόης, του Δήμου Καλαμπάκας
2.-Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών δάσους του Οικισμού Θεοτόκου της Τ.Κ. Αχλαδέας.
3.-Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών δάσους της Τ.Κ. Αχλαδέας.
4.-Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Διαμόρφωση οδού Κ. Οικονόμου»
5.-Σύνταξη όρων δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης – στοίβαξης καυσόξυλων στο δημοτικό δάσος της Τ.Κ. Ασπροκκλησιάς για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα» έτους 2015.
6.-Έγκριση Τεχνικής Έκθεσης του έργου: «Διαμόρφωση Κεντρικής Πλατείας Αγναντιάς» απευθείας ανάθεση
7.-Έγκριση Τεχνικής Έκθεσης του έργου: «Περίφραξη γηπέδου – Αγιοφύλλου» απευθείας ανάθεση
8.-Έγκριση Τεχνικής Έκθεσης του έργου: «κατασκευή στεγάστρων στο Μουσείο Αχλαδέας» απευθείας ανάθεση
9.-Έγκριση αποζημίωσης λόγω λύσης της υπαλληλικής σχέσης της Ι.Δ.Α.Χ. υπαλλήλου του Δήμου Καλαμπάκας Χασιώτη Ιωάννας του Κων/νου
10.-Ορισμός δικηγόρου (Υπόθεση Κακούσιου Νικολάου και λοιπών)
11.-Ορισμός δικηγόρου (Υπόθεση Αδάμου Βασιλικής και λοιπών)
12.-Ορισμός δικηγόρου (Υπόθεση Μπάκα Παναγιώτη και λοιπών)
13.-Ορισμός δικηγόρου (Υπόθεση ΜΕΤΕΟΓΚΑΖ ΙΚΕ) (αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής εκτέλεσης)
14.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας και εξέτασης ένστασης του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καστανιάς του Δήμου Καλαμπάκας»
15.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας και εξέτασης ένστασης του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Καλαμπάκας»
16.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας και εξέτασης ένστασης του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Καλαμπάκας»
17.-Τροποποίηση Προϋπολογισμού
18.-Δέσμευση πιστώσεων
19.-ΦΟΠ Αικατερίνης Αθανασίου (Τ.Κ. Ξηροκάμπου)

Ο Πρόεδρος της Οικ. Επιτροπής
Χρήστος Παπαγεωργίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.