Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμπάκας

28 Ιουλίου, 2015 12:03 Επιμέλεια: /

oikonomiki epitropi noe 2014 (2)_DCE

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 17/2015 δημόσια τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καλαμπάκας την 29ην Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13,00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καλαμπάκας (Ευθ. Βλαχάβα 1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.
Θ Ε Μ Α ΤΑ

1.-ΦΟΠ Τσικέλη Γεώργιου (Γήπεδο Τ.Κ. Κακοπλευρίου).
2.-Έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού εκμίσθωσης Δημοτικού καταστήματος (πρώην τυροκομείο) της Τ.Κ. Παναγίας Δήμου Καλαμπάκας.
3.-Σύνταξη όρων δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης και στοίβαξης καυσοξύλων στο δημοτικό δάσος Κονισκού Τ.Κ. Κονισκού για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα, έτους 2015
4.-Ορισμός δικηγόρου υπόθεση Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας «Αχελώος ΑΤΕ».
5.-Ορισμός δικηγόρου υπόθεση Αναστασίου Γεώργιου.
6.-Έγκριση πρακτικού ΙΙ διενέργειας διαγωνισμού του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου του Δήμου Καλαμπάκας» και εξέταση ένστασης
7.-Έγκριση πρακτικού ΙΙ διενέργειας διαγωνισμού του έργου: «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Καλαμπάκας» και εξέταση ένστασης
8.-Ανανέωση σύμβασης με την τράπεζα πληροφοριών «ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ Ε.Π.Ε.».
9.-Περί χορήγησης γαμήλιου οικονομικού βοηθήματος ετών 2011 έως 2014 του Κληροδοτήματος Ευσ. Ντούλα της Τ.Κ. Καλλιρρόης.
10.-Περί χορήγησης γαμήλιου οικονομικού βοηθήματος ετών 2011 έως 2014 του Κληροδοτήματος Ευσ. Ντούλα της Τ.Κ. Καταφύτου.
11.-Δέσμευση πιστώσεων.
12.-Ορισμός δικηγόρου υπόθεση Καλτσούδα Κων/νου.
Ο Πρόεδρος της Οικ. Επιτροπής

Χρήστος Παπαγεωργίου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.