Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων

6 Οκτωβρίου, 2016 09:30 Επιμέλεια: /

5-10-16

Συνεδρίασε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά και την ισχυρή άνοδο στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με εισήγηση  του γραμματέα οργανωτικού κ. Σπανάκη προς τους προέδρους της ΝΟΔΕ ο  οποίος ζητά από τους τομεάρχες της ΝΟΔΕ να παρεμβαίνουν όταν σε κάθε περιοχή υπάρχει θέμα του τομέα τους.

Δημιουργία πυρήνων και στις 4 ΔΗΜ.ΤΟ.

Επισκέψεις-συνεδριάσεις σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ το επόμενο διάστημα με ομιλητή στέλεχος από την κεντρική  διοίκηση του κόμματος. Μία από αυτές θα αφορά τους αγρότες μετά από συνεννόηση του υπευθύνου αγροτικού της ΝΔ  κ. Μπαγιωνέτα  με την ΝΟΔΕ.

Επίσης τα στελέχη της ΝΟΔΕ που συμμετείχαν στην Αθήνα αναφέρθηκαν στις επετειακές εκδηλώσεις της  ΝΔ για τα 42 χρόνια δημιουργίας του κόμματος από τον εθνάρχη Κων/νο Καραμανλή και τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Όλοι είναι σίγουροι για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Μέχρι τότε όλοι μαζί δίπλα στον Πρόεδρο και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κοντά στην κοινωνία.

Αναλύουμε  το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ που θα βγάλει την χώρα από την κρίση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.