Συνεδρίασε το μεσημέρι ο ΟΠΕΤΑΚαλαμπάκας – 23.000 ευρώ οι εκδηλώσεις του Μετέωρα Τέχνης – Προσλήψεις χοροδιδασκάλων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
27 Μαΐου 2015, 17:54

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού Εκπαίδευσης Τουρισμού Αθλητισμού Καλαμπάκας με πέντε θέματα προς συζήτηση.

Το πρώτο θέμα αφορούσε την πρόσληψη 16 ατόμων τα οποία εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και αφορούν οχτώ χοροδιδασκάλους και οχτώ άτομα για τη μουσική σχολή. Φυσικά το σώμα δέχτηκε με ικανοποίηση την έγκριση των προσλήψεων.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στον Τουρνουά μπάσκετ κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης ο Δήμος ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής και της σίτισης.

Τέλος η αντιδήμαρχος κ. Λίλα Μπαντέκα ενημέρωσε το σώμα για το ποσό που θα χρησιμοποιηθεί φέτος για τις εκδηλώσεις του Μετέωρα Τέχνης το οποίο ανέρχεται στις 23.000 ευρώ και είναι ίδιο με την περσινή χρονιά. Και αυτό το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα σε μια συνεδρίαση που να τονίσουμε πως έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα και κράτησε μόλις δέκα λεπτά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .