Συνεδρίασε το μεσημέρι ο ΟΠΕΤΑΚαλαμπάκας – 23.000 ευρώ οι εκδηλώσεις του Μετέωρα Τέχνης – Προσλήψεις χοροδιδασκάλων

27 Μαΐου, 2015 17:54 Επιμέλεια: /

DSCF9990_DCE

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού Εκπαίδευσης Τουρισμού Αθλητισμού Καλαμπάκας με πέντε θέματα προς συζήτηση.

Το πρώτο θέμα αφορούσε την πρόσληψη 16 ατόμων τα οποία εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και αφορούν οχτώ χοροδιδασκάλους και οχτώ άτομα για τη μουσική σχολή. Φυσικά το σώμα δέχτηκε με ικανοποίηση την έγκριση των προσλήψεων.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στον Τουρνουά μπάσκετ κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης ο Δήμος ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής και της σίτισης.

Τέλος η αντιδήμαρχος κ. Λίλα Μπαντέκα ενημέρωσε το σώμα για το ποσό που θα χρησιμοποιηθεί φέτος για τις εκδηλώσεις του Μετέωρα Τέχνης το οποίο ανέρχεται στις 23.000 ευρώ και είναι ίδιο με την περσινή χρονιά. Και αυτό το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα σε μια συνεδρίαση που να τονίσουμε πως έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα και κράτησε μόλις δέκα λεπτά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.