Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή Καλαμπάκας

4 Σεπτεμβρίου, 2015 21:12 Επιμέλεια: /

_DSC8332_DCE

Στον απόηχο της προεκλογικής περιόδου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου με μια σειρά θέματα που ήταν εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη ενώ ο δήμαρχος Χρήστος Σινάνης έθεσε προς συζήτηση θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης όπως τροποποιήσεις μελετών , την συγκρότηση ομάδας στο πλαίσιο της ΠΑΔΥΘ για την διαχείριση αποβλήτων (σύνταξη σχεδίου ) , την χρηματοδότηση του ΟΠΕΤΑΚ ως και τον ορισμό επιτροπής για θέματα που σχετίζονται με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος .
Ερώτηση προς τον δήμαρχο σε ότι αφορά το προσωπικό που προσλήφθηκε με πεντάμηνη σύμβαση στον δήμο (πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης ) , έθεσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του Κ.Κ.Ε Λεωνίδας Κεραμίδας με τον πρόεδρο να απαντά ότι το θέμα των αμοιβών , όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα , να απαντά ότι το θέμα έχει τακτοποιηθεί .
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του σώματος Πολυζώης Χαλατσάκης έδωσε απάντηση σε όσα υποστήριξε στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο Διευθυντής του Κ.Υ αναφορικά με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με τα προβλήματα που φέρεται να έχει το Κ.Υ.
Ο πρόεδρος υποστήριξε ότι το ψήφισμα δεν έχει καμία συκοφαντική χροιά για κανέναν και καμία ανακρίβεια στο περιεχόμενό του και ότι μοναδικό σκοπός ήταν να επισημάνει τα όποια προβλήματα τα οποία όπως είπε ο πρόεδρος παντού υπάρχουν και όλοι τα γνωρίζουμε . Η απάντηση του προέδρου , όπως τόνισε ο ίδιος , έρχεται προς άρση κάθε παρεξηγήσεων .
Άλλες αποφάσεις
Στα θέματα τώρα της ημερήσιας διάταξης το σώμα μετά από συζήτηση ανέκρινε τον
προγραμματισμό εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Βησσαρίωνος, Πολιούχου της πόλης Καλαμπάκας ,χορήγησε παράταση ολοκλήρωσης των μελετών «Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη» και «Ηλεκτρολογική μελέτη» για τη βελτίωση – ανάπλαση χώρου Ο.Τ. 187 .
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής
Σε ότι αφορά την προηγηθείσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ελήφθησαν αποφάσεις στα εξής θέματα :
_Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας υλοτομίας ατομικών αναγκών της Τ.Κ. Κονισκού
_Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου και εγγραφή πίστωσης για εκτέλεση του έργου: «Ανάπλαση του κέντρου της Τ.Κ. Βασιλικής».
_Ορισμός Συμβολαιογράφου για την σύνταξη συμβολαίου αποδοχής δωρεάς παλαιού τυροκομείου της Τ.Κ. Φλαμπουρεσίου
_Έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού εκμίσθωσης αγροτεμαχίου στη θέση «Γομαρόσταλο» οκτώ (8) στρεμμάτων, Τοπικής Κοινότητας Διάβας
_Έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού εκμίσθωσης αγροτεμαχίου στη θέση «Βουλγάρες» δώδεκα (12) στρεμμάτων, Τοπικής Κοινότητας Διάβας
_Αποδέσμευση πιστώσεων
_Τροποποίηση προϋπολογισμού
_Δέσμευση πιστώσεων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.