Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας – Χαμένος Θησαυρός , κεραίες κινητής τηλεφωνίας και απορρίμματα στην Ημερήσια Διάταξη – Έγινε αποδοχή Δωρεάς της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου

29 Ιουνίου, 2016 22:37 Επιμέλεια: /

_DSC9200_DCE

Με 35 θέματα εντός ημερήσιας διάταξης συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη  το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος κος Χαλατζάκης διάβασε τα θέματα που συζητήθηκαν στην Διαπαραταξιακή Επιτροπή αλλά και τα θέματα που αναβλήθηκαν.

Εντός Ημερήσιας διάταξης

Για την για την συναίνεση της μελέτης  περιβαλλοντικών επιπτώσεων υφιστάμενου σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας στην Βλαχάβα ( ο Πρόεδρος της κοινότητας δεν συμφωνεί ), το Συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή του θέματος και των υπολοίπων  3 που αφορούσαν  κεραίες  , αφού  κος Σινάνης πρότεινε στο Σώμα να γίνει επιτροπή από μηχανικούς και υπαλλήλους του Δήμου να ελέγξουν τα Συμβόλαια ενοικίασης εκτάσεων που λειτουργούν οι κεραίες.

Στο αίτημα της Εκκλησίας  του χωριού για την παραχώρηση μιας αίθουσας εκδηλώσεως στην Θεόπετρα , το Συμβούλιο αποφάσισε ( βάση προτάσεως του Δημάρχου και της εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας  ) κατά πλειοψηφία να γίνει δεκτό το αίτημα.

Τροποποιήσεις στο σχέδιο πόλεως για να κατασκευαστεί το πάρκο Καλαμπάκας αφορούσαν τρία  θέματα της συνεδρίασης που ψηφίστηκαν ομόφωνα πλην του ενός.

Έγινε αποδοχή Δωρεάς της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου για εξοπλισμό και διαμόρφωση που αφορά το Τουριστικό Γραφείο Καλαμπάκας ( κέντρο πληροφόρησης). Η πρόταση ήταν του Δημάρχου και η αποδοχή από την Ιερά Μονή ήταν άμεση, ουσιώδης και με πάρα πολύ αγάπη.

Αποφασίστηκε η μεταφορά του 5ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας στο κτήριο που στεγάζονταν μέχρι πρότινος το 5ο Δημοτικό και η αποδέσμευση της Κωνστάντιας Σχολής ώστε  να μετατραπεί σε Μουσείο. Ήδη υπάρχουν προς διάθεση 70 χιλιάδες ευρώ και αν χρειαστούν περισσότερα θα βοηθήσουν και άλλοι.

Σταθμός Κινητής Τηλεφωνίας

Ο κος Δερεκενάρης  , εκ μέρους  της Επιτροπής Αγώνα ζήτησε την βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την συμπαράσταση  στην πορεία( από το Εργατικό Κέντρο στο κέντρο της πόλης )  που προγραμμάτισαν για την Παρασκευή 8.00 το βράδυ.

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.