Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή αγώνα των κατοίκων της Διάβας για την γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας

27 Φεβρουαρίου, 2016 21:52 Επιμέλεια: /

DSD_4625_DCE

Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή αγώνα η οποία θα αποτελείται από τους Ζαρκάδα Δημήτρη, Χρήστο Κόνη, Σπύρο Τσιάκαλο, Τσιαντή Βασίλη, Αδάμο Γιώργο, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα , Λίτσιο Γιώργο και Κωστή Βαγγέλη, και ασχολείται με  την γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας.

Σκοπός της επιτροπής αυτής θα είναι να πιέζει καθημερινά προς όλες τις κατευθύνσεις για την υλοποίηση των αιτημάτων τους.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να επιδιώξουν άμεσα επαφή με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη για να συζητήσουν το θέμα και να ενημερωθούν για την όλη διαδικασία αποκατάστασης  του γεφυριού. Αμέσως μετά σειρά θα έχουν συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη , τον Περιφερειάρχη κο Αγοραστό και τους Βουλευτές του Νομού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.