Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ ΝΔ.

7 Ιουλίου, 2016 12:15 Επιμέλεια: /

A

Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ της ΝΔ την Τετάρτη 6 Ιουλίου στα γραφεία του κόμματος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις,  η οικονομική εξόρμηση των στελεχών της ΝΟΔΕ προκειμένου να βρεθούν πόροι για να καλυφθούν οι μηνιαίες ανάγκες των εξόδων των γραφείων και των υπολοίπων υποχρεώσεων.

Επίσης το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα από τις ΝΟΔΕ Θεσσαλίας αγώνας ειδικού σκοπού όπου θα λάβουν μέρος βουλευτές και στελέχη της ΝΔ. Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στην συνεδρίαση ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη νέες γραμματείες και τα άτομα που τις πλαισιώνουν είναι τα εξής:
Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων: Μάνη Γιαννοτάκη

Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων: Κώστας Τσίγκας

Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων : Κώστας   Κοκκινίδης

Γραμματεία Συνδικαλισμού: Σεραφείμ Ψαράς

Γραμματεία Οργανωτικού: Κωστής Γιαννακός

Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Γεώργιος Καρανάσιος

Γραμματεία Δράσεων-Αλληλεγγύης: Νίκος Δανιήλ

Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής: Βασίλης Σακελλαρίου

Γραμματεία Ετεροδημοτών: Αθανάσιος Κάκιας

Υπεύθυνος κινητοποιήσεων : Βασίλης Αλεξίου

Ταμίας της ΝΟΔΕ:  Αθανάσιος Γκρέκος

Σε επόμενη συνεδρίαση, θα υπάρξει η ανακοίνωση και για την στελέχωση και άλλων Γραμματειών δράσης, προκειμένου να αξιοποιηθούν όσα μέλη του κόμματος έχουν διάθεση για προσφορά.

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ είχαν ανακοινωθεί  ως γραμματέας της ΝΟΔΕ ο Γιάννης Κουτσονάσιος  και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας ο Κώστας Τρέλης. Εκ του καταστατικού αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι ο Μιχάλης Λάππας .

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.