Συνεδρίασε η Δ.Ο. του Δημήτρη Σακελλαρίου για το Π.Δ. – Τις επόμενες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις

20 Ιουνίου, 2017 23:44 Επιμέλεια: /

SYMBOYLIO 5 MARTIOY 2017 (9)

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ η Δ.Ο. του Δημήτρη Σακελλαρίου με αφορμή το Π.Δ. των Μετεώρων και άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα καθώς μετά την λήξη της όλοι μαζί βρέθηκαν σε ουζερί της Καλαμπάκας για ουζάκι.

Όπως μας τόνισε ο κ. Σακελλαρίου οι επίσημες θέσεις τις ομάδας σχετικά με το Π.Δ. θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε πως στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Σταγών ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας υποστήριξε πως όλοι μπορούν να συμβιώσουν στα Μετέωρα κάτι που σίγουρα δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο θέμα του Π.Δ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ο Σακελαρίου όταν ήταν δήμαρχος δεν πήρε θέση, φοβούμενος το πολιτικό κόστος «ψηφαλάκια». Σήμερα με τον Σινάνη δήμαρχο τα συνεχή κρούσματα της καθεστωτικής νοοτροπίας έχουν γίνει ρουτίνα . Αφόρητη, αβάσταχτη, διαχρονική και αθεράπευτη «λιγουριά» και των δύο για εξουσία. Τώρα θα αρχίσουν την «τραμπάλα» και θα καταλήξουν σε διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις. Ελπίζοντας και πάλι πως ο λαός θα ξανατσιμπήσει.
    Λες και ο λαός αποτελείται από χρυσόψαρα…

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.