Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας για να αλλάξει την σύμβαση ενός εργαζόμενου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
2 Ιουνίου 2017, 13:20

Συνεδρίασε σήμερα στις 13.00 μμ. εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας και συζήτησε  τέσσερα θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη.

Το θέμα όπως τόνισε ο Πρόεδρος κος Χαλατζάκης  , που πίεσε χρονικά για να πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος , ήταν αυτό που αφορούσε την αλλαγή της σύμβασης ενός εργαζόμενου με ειδικές ανάγκες από ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Με τον νέο Νόμο δίδεται αυτή η δυνατότητα , αρκεί ο Δήμος να τον θεωρεί αναγκαίο και ότι αποδέχεται τις υπηρεσίες του.

Αλλά και το τέταρτο θέμα που αφορούσε την πόλη του Σβάμπαχ και την γιορτή των 900 χρόνων , έπρεπε να συζητηθεί και να παρθεί απόφαση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους αυτούς και ελπίζει ως είπε , ότι και για άλλους επτά εργαζόμενους θα ισχύσει το ίδιο.

Τα θέματα

1.-Λήψη απόφασης για τη συνέχιση της απασχόλησης των ΑΜΕΑ και μετατροπής της σχέσεως εργασίας τους, από 3+1 έτη Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 4186/2016 «Διεύρυνση προστασίας των ΑΜΕΑ».

2.-Έγκριση δαπάνης για τη Διοργάνωση παγκόσμιου camp METEORA WRESTLING ACADEMY.

Ο κος Ράντος , αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα γεύμα προσφορά του Δήμου αξίας 1000 ευρώ σε συνολικό κόστος 150 χιλιάδων που θα κοστίσει η όλη διοργάνωση.

3.-Έγκριση δαπανών φιλοξενίας των μελών της αδελφοποιημένης πόλης Αγιάν της Γαλλίας.

Θα φιλοξενηθούν αδελφοποιημένοι από το Αγιάν που θα φτάσουν στην πόλη 11 Ιουνίου . και εδώ ο Δήμος θα συνεισφέρει με 1000 ευρώ.

4.-Πρόσκληση του Δήμου Σβάμπαχ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μας για να παραστούν στη γιορτή για τα 900 χρόνια Σβάμπαχ.

Όσοι επιθυμούν είπε ο Πρόεδρος , μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να μεταβούν με δικά τους έξοδα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .