Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας για να αλλάξει την σύμβαση ενός εργαζόμενου

2 Ιουνίου, 2017 13:20 Επιμέλεια: /

DSC_6877

Συνεδρίασε σήμερα στις 13.00 μμ. εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας και συζήτησε  τέσσερα θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη.

Το θέμα όπως τόνισε ο Πρόεδρος κος Χαλατζάκης  , που πίεσε χρονικά για να πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος , ήταν αυτό που αφορούσε την αλλαγή της σύμβασης ενός εργαζόμενου με ειδικές ανάγκες από ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Με τον νέο Νόμο δίδεται αυτή η δυνατότητα , αρκεί ο Δήμος να τον θεωρεί αναγκαίο και ότι αποδέχεται τις υπηρεσίες του.

Αλλά και το τέταρτο θέμα που αφορούσε την πόλη του Σβάμπαχ και την γιορτή των 900 χρόνων , έπρεπε να συζητηθεί και να παρθεί απόφαση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους αυτούς και ελπίζει ως είπε , ότι και για άλλους επτά εργαζόμενους θα ισχύσει το ίδιο.

Τα θέματα

1.-Λήψη απόφασης για τη συνέχιση της απασχόλησης των ΑΜΕΑ και μετατροπής της σχέσεως εργασίας τους, από 3+1 έτη Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 4186/2016 «Διεύρυνση προστασίας των ΑΜΕΑ».

2.-Έγκριση δαπάνης για τη Διοργάνωση παγκόσμιου camp METEORA WRESTLING ACADEMY.

Ο κος Ράντος , αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα γεύμα προσφορά του Δήμου αξίας 1000 ευρώ σε συνολικό κόστος 150 χιλιάδων που θα κοστίσει η όλη διοργάνωση.

3.-Έγκριση δαπανών φιλοξενίας των μελών της αδελφοποιημένης πόλης Αγιάν της Γαλλίας.

Θα φιλοξενηθούν αδελφοποιημένοι από το Αγιάν που θα φτάσουν στην πόλη 11 Ιουνίου . και εδώ ο Δήμος θα συνεισφέρει με 1000 ευρώ.

4.-Πρόσκληση του Δήμου Σβάμπαχ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μας για να παραστούν στη γιορτή για τα 900 χρόνια Σβάμπαχ.

Όσοι επιθυμούν είπε ο Πρόεδρος , μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να μεταβούν με δικά τους έξοδα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.