Συνεδρίασε χθες βράδυ το βράδυ ο Οργανισμός Πολιτισμού Εκπαίδευσης Τουρισμού Aθλητισμού Καλαμπάκας (ΟΠΕΤΑ)

12 Ιουλίου, 2014 13:01 Επιμέλεια: /

oikonomiki epiropi

Συνεδρίασε χθες βράδυ ο Οργανισμός Πολιτισμού Εκπαίδευσης Τουρισμού Aθλητισμού Καλαμπάκας (ΟΠΕΤΑ) και συζήτησε μια σειρά θεμάτων κυρίως οικονομικού περιεχομένου.
Η συζήτηση ήταν εξ” αναβολής από την 27η Ιουνίου αφού τότε δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.
Το πρώτο θέμα αφορούσε διεκδίκηση των εξόδων κίνησης 4 υπαλλήλων και το αίτημα πρώην εργαζόμενης ( συνταξιοδοτήθηκε) που εργαζόταν σε δομή που περιήλθε στον Δήμο για απόδοση εφάπαξ 40 χιλιάδων περίπου.
Την χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών του Δήμου Καλαμπάκας αφορούσε η συζήτηση τριών θεμάτων της συνεδρίασης και συγκεκριμένα περί ορισμού νόμιμου εκπροσώπου και Διαχειριστή στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, περί εξουσιοδότησης νόμιμου εκπροσώπου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, περί ενεχυρίασης και έγκρισης εγγυητικών επιστολών για την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Η τροποποίηση του προϋπολογισμού σχετίζονταν με το γεγονός ότι 6 υπάλληλοι του Δήμου Καλαμπάκας διεκδικούν 25 χιλιάδες ευρώ για έξοδα κίνησης παρελθόντων ετών.
Το Δ.Σ. του ΟΠΕΤΑ αποφάσισε να εξοφλήσει ασφαλιστικές εισφορές σε 4 Ταμεία Εργαζομένων που στα δύο εξ” αυτών είχε γίνει ρύθμιση. Το ποσό που οφείλεται στα ταμεία ξεπερνάει τις 195 χιλιάδες ευρώ.
Τέλος έγινε αποδοχή των 2,5 χιλιάδων ευρώ που έδωσε η Π.Ε.Δ. για την εκδήλωση του ανταμώματος Χασίων.
Εκτός όμως των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν οικονομικές διεκδικήσεις διαφόρων φορέων για πολιτιστικές εκδηλώσεις παρελθόντων ετών πρώην Δήμων που συνενώθηκαν με το Δήμο Καλαμπάκας. μόνο σε δύο περιπτώσεις το ποσό που αθροίζεται ξεπερνάει τις 50 χιλιάδες ευρώ.
Στην συνεδρίαση της παρασκευής συμμετείχαν οι κκ. Σακελλαρίου , Αλμπάνης, Μπουτίνας ,Ζαχαράκης , Καρανίκας , Παπακώστας , Πετροπούλου , Μελέτη , Κουρούπας και Μαντάρας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.