Συνεχίζουν οι Συνοριοφύλακες Τρικάλων να παραδίδουν τρόφιμα και άλλα είδη στους πρόσφυγες

22 Δεκεμβρίου, 2015 12:04 Επιμέλεια: /

synoriofilakes prosfyges (2)_DCE

Παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας , παιχνίδια , φάρμακα και είδη ρουχισμού που συγκέντρωσε η ένωση Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων , από τα μέλη της καθώς και προσφορές των πολιτών του Δήμου Καλαμπάκας παραδόθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου 2015 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων , συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Εθελοντική Συγκέντρωση ειδών .

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η προσφορά των ειδών αυτών σε Κοινωφελή Ιδρύματα και Οργανώσεις . τα συγκεκριμένα είδη παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.

Την παράδοση έκαναν ο Πρόεδρος Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων κος Απόστολος Τάτσιος και ο Ταμίας της Ένωσης κος Γεώργιος Ζαχόπουλος.

synoriofilakes prosfyges (1)_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.