Συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

25 Νοεμβρίου, 2016 13:19 Επιμέλεια: /

1_dce

Συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε όλο τον νομό, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ενόψει του χειμώνα και των πιθανών άσχημων καιρικών συνθηκών, ειδικά συνεργεία και μηχανήματα της Π.Ε.Τ.   προχωρούν σε έργα συντήρησης και  αποκατάστασης  του  οδοστρώματος  σε σημεία των  εθνικών οδών  Τρικάλων-Καρδίτσας, Τρικάλων –Άρτας και Τρικάλων- Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαθίσταται η επιπεδότητα και η ομαλότητα   του οδοστρώματος  με την απόξεση (φρεζάρισμα) της επιφανειακής ασφαλτόστρωσης και την προσθήκη νέας, ενισχύοντας  και την αντιολισθηρότητα του δικτύου. Επιπλέον πραγματοποιούνται πληρώσεις κενών και σφραγίσεις ρωγμών, αποτέλεσμα της κυκλοφορίας και των εδαφικών και περιβαλλοντικών συνθηκών, που αποτελούν κίνδυνο για τους  διερχόμενους οδηγούς.

Επιβλέποντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε:

Είναι κύριο μέλημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η διασφάλιση της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων. Φροντίζουμε, με διαρκείς βελτιωτικές παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες του νομού μας,  την ασφαλή μεταφορά πολιτών και εμπορευμάτων ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες που οι κίνδυνοι λόγω καιρικών συνθηκών είναι αυξημένοι. Προτεραιότητά μας , παρά τους περιορισμένους πόρους, η προστασία των  οδηγών και των  οχημάτων.»

2_dce

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.