Συνεχίζονται οι ύποπτες φωτιές στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας

admin
admin
7 Ιουλίου 2014, 18:59

Οι φωτιές στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας με την καταστροφή σταβλικών εγκαταστάσεων έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας αφού είχαν γίνει συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.
Τα πράγματα είχαν ησυχάσει μέχρι το Σαββατοκύριακο που πέρασε όπου δύο νέες φωτιές ήλθαν να ανησυχήσουν και πάλι τους αρμόδιους, την στιγμή που προηγούμενες υποθέσεις είναι στο στάδιο της έρευνας.
Αυτή την φορά δύο φωτιές ξέσπασαν στο Αγιόφυλλο και πάλι κοντά σε περιοχές που βρίσκονται σταβλικές εγκαταστάσεις.
Μιλώντας στην στήλη μας ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαμπάκας κος Βαγγέλης Τσιορλίδας ανέφερε ότι οι φωτιές έχουν ύποπτα χαρακτηριστικά γιατί θυμίζουν τις προηγούμενες( κοντά σε σταβλικές εγκαταστάσεις). Δεν είναι δεδομένο ότι κάποιος έβαλε τις φωτιές , αυτό θα το αποδείξει η έρευνα που πραγματοποιείται από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας.
Ο κος Τσιορλίδας είπε ακόμα ότι η μόνιμη ύπαρξη οχήματος στην περιοχή της φωτιάς απέτρεψε την εξάπλωση αυτών και οι ζημιές που προκλήθηκαν , ήταν πολύ μικρές .
Πάντως στην περιοχή όλα δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι ¨παίζουν¨ με το μέλλον και την τύχη κάποιων κτηνοτρόφων και ο λόγος μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .