Συνεχίζονται οι ύποπτες φωτιές στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας

7 Ιουλίου, 2014 18:59 Επιμέλεια: /

fotia

Οι φωτιές στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας με την καταστροφή σταβλικών εγκαταστάσεων έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας αφού είχαν γίνει συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.
Τα πράγματα είχαν ησυχάσει μέχρι το Σαββατοκύριακο που πέρασε όπου δύο νέες φωτιές ήλθαν να ανησυχήσουν και πάλι τους αρμόδιους, την στιγμή που προηγούμενες υποθέσεις είναι στο στάδιο της έρευνας.
Αυτή την φορά δύο φωτιές ξέσπασαν στο Αγιόφυλλο και πάλι κοντά σε περιοχές που βρίσκονται σταβλικές εγκαταστάσεις.
Μιλώντας στην στήλη μας ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαμπάκας κος Βαγγέλης Τσιορλίδας ανέφερε ότι οι φωτιές έχουν ύποπτα χαρακτηριστικά γιατί θυμίζουν τις προηγούμενες( κοντά σε σταβλικές εγκαταστάσεις). Δεν είναι δεδομένο ότι κάποιος έβαλε τις φωτιές , αυτό θα το αποδείξει η έρευνα που πραγματοποιείται από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας.
Ο κος Τσιορλίδας είπε ακόμα ότι η μόνιμη ύπαρξη οχήματος στην περιοχή της φωτιάς απέτρεψε την εξάπλωση αυτών και οι ζημιές που προκλήθηκαν , ήταν πολύ μικρές .
Πάντως στην περιοχή όλα δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι ¨παίζουν¨ με το μέλλον και την τύχη κάποιων κτηνοτρόφων και ο λόγος μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.