Συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «Ολοκλήρωση αρδευτικού δικτύου στο Δ.Δ. Κλεινού»

7 Απριλίου, 2016 10:36 Επιμέλεια: /

2016_04_06_ARDEYTIKO_ERGO_PHOTO

Συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «Ολοκλήρωση αρδευτικού δικτύου στο Δ.Δ. Κλεινού» στην περιοχή των Αμπελίων Κλεινού. Με την βοήθεια των μηχανημάτων του Δήμου και με την επιστασία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κου Βουρλίτση Δημήτριου και του προέδρου της τοπικής κοινότητας κου Τσιούμα Κωνσταντίνου, καθαρίστηκαν τα υφιστάμενα αυλάκια (εργασία που δεν περιλαμβανόταν στην αρχική μελέτη).

Με το έργο αυτό θα εκσυγχρονιστεί το δίκτυο άρδευσης της περιοχής Κλεινού-Αμπελίων-Μπάσιας με κλειστό αγωγό 4,5 χιλιομέτρων από PVC Φ400 και ανοιχτό αγωγό 2,5 χιλιομέτρων από σκυρόδεμα ορθογωνικής διατομής Ε 315.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 377.951,69 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Αλέξανδρος Μπαλτατζής).

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 ΒΟΥΡΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

                                                         

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.