Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 φτιάξαμε κονκάρδες από κουμπιά

13 Ιουλίου, 2016 19:31 Επιμέλεια: /

βιβλιοθηκη καλαμπακας (32)

Η δραστηριότητα ξεκίνησε με το παιχνίδι γνωριμίας. Στην συνέχεια οι εξερευνητές ρωτήθηκαν «που μπορούν να εντοπίσουν κουμπιά» και η φίλη της Βιβλιοθήκης κ. Παλμύρα Ζαρκάδα τους διάβασε το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Το κουμπί που κρύωνε».

Ακολούθησε η εξερεύνηση των επιθέτων συγγραφέων από βιβλία της αρεσκείας των παιδιών ανάλογα με τα γράμματα της αλφαβήτου που είχαν στο χαρτόνι οι ομάδες των παιδιών. Τέλος, ο κάθε εξερευνητής έφτιαξε την δική του κονκάρδα με κουμπιά την οποία και πήρε μαζί του.

Ευχαριστούμε θερμά τις φίλες της Βιβλιοθήκης κα Τέτη Γρηγορίου και κα Έφη Φωτοπούλου για την συνεισφορά τους στην διεξαγωγή της δραστηριότητας.

Επόμενη δράση: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, 17:00 – 19:00, Βιβλιοθήκη

Διαφορετικά μπαχαρικά και αρωματικά βότανα» – Μια βόλτα στη φύση

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.