Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

7 Ιουλίου, 2016 21:40 Επιμέλεια: /

βιβλιοθήκη καλαμπακας (13)

Αφού παρουσιάστηκαν από τον πολιτικό επιστήμονα και εμψυχωτή της δραστηριότητας κ. Φώτη Τσίντζα περισσότερα από 40 φύλλα δέντρων και λουλουδιών από τον «Βοτανόκηπο» του Κόζιακα με την βοήθεια των αισθήσεων της αφής, της όσφρησης της όρασης και της φίλης της βιβλιοθήκης, βιβλιοθηκονόμου κ. Αρετή Κουκουτσέλου οι δύο ομάδες των παιδιών δημιούργησαν από ένα κολλάζ πάνω σε καμβά με όσα από τα φύλλα αναγνώρισαν.

Διαβάσαμε αποσπάσματα από το βιβλίο Όμορφη Πορτοκαλιά και είδαμε φωτογραφίες από τον Κυπάρισσο, τον μυστικό κήπο και τον Φύλλο. Επιπλέον, μάθαμε πληροφορίες για το βιβλίο-σταθμός της θεσσαλικής ιστορίας «Ένα δέντρο στην αυλή μας» και έπειτα τα παιδιά μας είπαν ποιο δέντρο έχουν στην δική τους αυλή και ποιο θα ήθελαν να έχουν!

 

 

Nikos Koukoutselos

Librarian

Προβολή ντοκιμαντέρ στην Βιβλιοθήκη

Παρασκευή 8/7/2015, 10πμ, Επίπεδο 2 – Αίθουσα πολυμέσων

 

Το ντοκιμαντέρ «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ» επισκέπτεται την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ, ένα από τα χαρακτηριστικότερα και αξιολογότερα μνημεία της περιοχής ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

http://www.kalambakalibrary.org/el/%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.