Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

8 Σεπτεμβρίου, 2016 18:05 Επιμέλεια: /

vivliothiki_kalampakas_6_7_dce

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 η δράση οι μικροί εξερευνητές αναζήτησαν ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τη μέρα που γεννήθηκαν. Επέλεξαν αυτά που θεωρούν πιο σημαντικά, αλλά και που ταυτόχρονα συνέβαλαν να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Συνέθεσαν μία ιστορική γραμμή, μια ιστορική σκάλα που εξυψώνει το άνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή πληροφορικής κ. Γρηγόρη Δερεκενάρη που ήταν ο εμψυχωτής της δραστηριότητας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, 11:00-13:00 «Το αγαπημένο αντικείμενο στο δωμάτιό μου» . (Απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού)

Δηλώστε συμμετοχή Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

vivliothiki_kalampakas_4_11_dce vivliothiki_kalampakas_3_11_dce vivliothiki_kalampakas_2_10_dce vivliothiki_kalampakas_1_7_dce

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.