Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

23 Αυγούστου, 2016 18:37 Επιμέλεια: /

kalambakalibrary (6)

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 οι μικροί εξευρενητές καταπιάστηκαν με τα υλικά της μαγειρικής και εμπνευσμένοι από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γνωρίσαμε στους μικρούς μας φίλους τις Κυκλάδες και τα οφέλη των οσπρίων χρησιμοποιώντας τρία υλικά μαγειρικής.

Τα παιδιά ζωγράφισαν κάθε ένα το δικό του Κυκλαδονήσι προσθέτοντας στις ζωγραφιές φακές, φασόλια και μακαρόνια. Στη συνέχεια παρακολούθησαν στον διαδραστικό πίνακα τι παράγει το κάθε νησί και με βάση αυτό έπαιξαν ένα παιχνίδι. Κρατώντας το καθένα από 2 εικόνες με Κυκλαδίτικα τοπικά προιόντα τοποθέτησαν το αντίστοιχο τοπικό προιόν στο νησί που το παράγει στον χάρτη με τα νησιά των Κυκλάδων (Μουσειοσκευή Κυκλαδικής Τέχνης)

Η δράση ολοκληρώθηκε φτιάχνοντας σαλάτα από φακές και τρία διαφορετικά υλικά της μαγειρικής (κόκκινες πιπεριές, καρότα, μαΪντανό) . Οι μικροί μας φίλοι αποχώρησαν με ένα χωνάκι με παγωτό στο χέρι!

 

Επόμενη δράση: Δευτέρα 29/8/2016, 11:00-13:00   «Ένα κομμάτι από ένα παιχνίδι» 

Μην ξεχνάτε να δηλώνετε εγκαίρως συμμετοχή στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.