Συνεχίζει τις επαφές η ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών – Συναντήθηκαν με τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
1 Οκτωβρίου 2015, 21:20

Συνεχίζει  τις επαφές με παράγοντες της  τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης  η  ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών που συγκροτήθηκε προκειμένου να στηρίξει θέματα που απασχολούν τα Χάσια και την τοπική ανάπτυξη .

Έτσι μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο  με επίκεντρο το  αναρριχητικό  κέντρο Χασίων , και τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα  τα μέλη του Συντονιστικού οργάνου συναντήθηκαν με τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας κ.Σακελλαρίου  και τον ενημέρωσαν διεξοδικώς γύρω από το θέμα του αναρριχητικού κέντρου Χασίων .

Τόσο ο πρόεδρος του συντονιστικού οργάνου Γιάννης Καραθανάσης  , όσο και τα άλλα μέλη ζήτησαν από τον κ. Σακελλαρίου να στηρίξει το αίτημα δημιουργίας  του αναρριχητικού κέντρου  σύμφωνα με την σχετική επικαιροποιημένη μελέτη που υπάρχει στα συρτάρια του δήμου .

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίου τόνισε την αξία της παρουσίας της ομάδας πρωτοβουλίας  λέγοντας πως η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων είναι μια μεγάλη υπόθεση και τόσο ο ίδιος , όσο και η περιφερειακή αρχή , στηρίζει και συνεργάζεται ανεπιφύλακτα για τον κοινό σκοπό που είναι η τοπική ανάπτυξη και πρόοδος της περιοχής .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .