Συνεχίζει τις επαφές η ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών – Συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα

26 Σεπτεμβρίου, 2015 09:42 Επιμέλεια: /

DSCF0526_DCE

Συνεχίζει  τις επαφές με παράγοντες της  τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης  η  ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών που συγκροτήθηκε προκειμένου να στηρίξει θέματα που απασχολούν τα Χάσια και την τοπική ανάπτυξη .

Έτσι μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο  με επίκεντρο το  αναρριχητικό  κέντρο Χασίων , σειρά είχε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας τον οποίο τα μέλη του Συντονιστικού οργάνου  της κίνησης ενημέρωσαν διεξοδικώς γύρω από το θέμα του αναρριχητικού κέντρου Χασίων .

Τόσο ο πρόεδρος του συντονιστικού οργάνου Γιάννης Καραθανάσης  , όσο και τα άλλα μέλη ζήτησαν από τον κ. Μπουτίνα να στηρίξει το αίτημα δημιουργίας  του αναρριχητικού κέντρου  σύμφωνα με την σχετική επικαιροποιημένη μελέτη που υπάρχει στα συρτάρια του δήμου .

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτίνας  τόνισε την αξία της παρουσίας της ομάδας πρωτοβουλίας  λέγοντας πως η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων είναι μια μεγάλη υπόθεση και τόσο ο ίδιος , όσο και η περιφερειακή αρχή , στηρίζει και συνεργάζεται ανεπιφύλακτα για τον κοινό σκοπό που είναι η τοπική ανάπτυξη και πρόοδος της περιοχής .

Ο κ. Μπουτίνας μετέφερε στα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας τις εντυπώσεις του από την παρουσία  του σε τουριστική έκθεση στη Γερμανία που είχε ως αντικείμενο την αναρρίχηση και τον περιπατητικό τουρισμό υπογραμμίζοντας την ανάγκη σήμανσης των παραδοσιακών μονοπατιών  στην περιοχή των Χασίων σε συνδυασμό πάντα με το αναρριχητικό κέντρο .

Τέλος και οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας  με τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας να ζητάνε από τον κ. Μπουτίνα  την στήριξη του αιτήματος  για υλοποίηση της μελέτης  που αφορά την δημιουργία του αναρριχητικού κέντρου  συμφωνώντας στην αναγκαιότητα ύπαρξης ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.