Συνεχίζει τις επαφές η ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών – Συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα

admin
admin
26 Σεπτεμβρίου 2015, 09:42

Συνεχίζει  τις επαφές με παράγοντες της  τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης  η  ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών που συγκροτήθηκε προκειμένου να στηρίξει θέματα που απασχολούν τα Χάσια και την τοπική ανάπτυξη .

Έτσι μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο  με επίκεντρο το  αναρριχητικό  κέντρο Χασίων , σειρά είχε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας τον οποίο τα μέλη του Συντονιστικού οργάνου  της κίνησης ενημέρωσαν διεξοδικώς γύρω από το θέμα του αναρριχητικού κέντρου Χασίων .

Τόσο ο πρόεδρος του συντονιστικού οργάνου Γιάννης Καραθανάσης  , όσο και τα άλλα μέλη ζήτησαν από τον κ. Μπουτίνα να στηρίξει το αίτημα δημιουργίας  του αναρριχητικού κέντρου  σύμφωνα με την σχετική επικαιροποιημένη μελέτη που υπάρχει στα συρτάρια του δήμου .

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτίνας  τόνισε την αξία της παρουσίας της ομάδας πρωτοβουλίας  λέγοντας πως η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων είναι μια μεγάλη υπόθεση και τόσο ο ίδιος , όσο και η περιφερειακή αρχή , στηρίζει και συνεργάζεται ανεπιφύλακτα για τον κοινό σκοπό που είναι η τοπική ανάπτυξη και πρόοδος της περιοχής .

Ο κ. Μπουτίνας μετέφερε στα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας τις εντυπώσεις του από την παρουσία  του σε τουριστική έκθεση στη Γερμανία που είχε ως αντικείμενο την αναρρίχηση και τον περιπατητικό τουρισμό υπογραμμίζοντας την ανάγκη σήμανσης των παραδοσιακών μονοπατιών  στην περιοχή των Χασίων σε συνδυασμό πάντα με το αναρριχητικό κέντρο .

Τέλος και οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας  με τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας να ζητάνε από τον κ. Μπουτίνα  την στήριξη του αιτήματος  για υλοποίηση της μελέτης  που αφορά την δημιουργία του αναρριχητικού κέντρου  συμφωνώντας στην αναγκαιότητα ύπαρξης ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .