Συνεχίζει δυναμικά ο Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου Κος Γκόγκος Γεώργιος

admin
admin
12 Ιουνίου 2015, 00:00

Ο Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου Κος Γκόγκος Γεώργιος κατέθεσε την 11 Ιουνίου 2015 στο Δήμο Καλαμπάκας τις κάτωθι προτάσεις που σχετίζονται με το θέμα των καυσόξυλων.

ΑΙΤΗΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ

Του Γεωργίου Γκόγκου , Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου.

///////////////////////////////////////////

Με την εν λόγω αίτησή – πρότασή μου θα ήθελα να προτείνω μία σωστή και ορθή λύση κατ’ εμέ στο θέμα με τα καυσόξυλα για ατομικές ανάγκες στο Καστράκι.

Συγκεκριμένα προτείνω καυσόξυλα για ατομικές ανάγκες να χορηγούνται – κόβονται  με τους παρακάτω όρους :

 1. Χορήγηση καυσόξυλων όσων διαμένουν μόνιμα στο Καστράκι.
 2. Δικαίωμα χορήγησης καυσόξυλων να έχει το κάθε ρολόι της ΔΕΗ και όχι ξεχωριστά οι οικογένειες που διαμένουν στο οίκημα.
  ( Πχ αν σε ένα σπίτι διαμένουν 2 οικογένειες και έχουν ένα ρολόι της ΔΕΗ θα λάβουν ένα σημάδι από καυσόξυλα και όχι δύο)
 3. Κοπή καυσόξυλων ανάλογα με τα ρολόγια της ΔΕΗ ( πχ 200 ρολόγια ΔΕΗ μονίμων κατοίκων επί τόνους καυσόξυλων)
 4. Ορισμός λήπτη καυσόξυλων με αρμοδιότητες ελέγχου εάν παραδοθήκαν στην οικογένεια που τα δικαιούται.
 5. Συγκέντρωση όλων των καυσόξυλων σε κοινό σημείο που θα φυλάσσεται από τον αρμόδιο δασοφύλακα και η διανομή θα γίνει εφόσον έχει ολοκληρωθεί όλη η κοπή αυτών.
 6. Η μεταφορά αυτών θα γίνεται με αυτοκίνητα όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία , άλλως θα συμπληρώνεται υπεύθυνη δήλωση προς τον λήπτη και τον δασοφύλακα ότι ο Υπογεγραμμένος ‘Χ’ θα μεταφέρει ο ίδιος τα προσωπικά του ξύλα με το υπ αριθμόν ‘Ψ’ αυτοκίνητο.
 7. Το Δασαρχείο θα καθορίζει πόσους τόνους μπορούμε να αποκομίσουμε ( πχ 4 τόνους για κάθε ρολόι της ΔΕΗ)
 8. Το συνεργείο υλοτόμων που θα αναλάβει την κοπή αυτών θα υποχρεούται να κόψει-συγκεντρώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα( τέλος Σεπτεμβρίου το αργότερο) τα καυσόξυλα με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει την κοπή αυτών έγκαιρα περίπου στις αρχές καλοκαιριού.
 9. Τα καυσόξυλα θα μεταφέρονται και θα παραδίδονται αυστηρά στην οικεία αυτού που τα δικαιούται και για αυτό θα είναι υπεύθυνος ο λήπτης που θα οριστεί.
 10. Θέσπιση ειδικού πλαισίου επιβολής κυρώσεων σε περίπτωση που θα παρατηρηθούν φαινόμενα είτε κλοπής , είτε πώλησης , είτε μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω.

 

Παρακαλώ πολύ όπως κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες και προχωρήσετε στην έγκριση των παραπάνω προτάσεων με σκοπό να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει το Καστράκι τα τελευταία έτη. _

Ευχαριστώ

 Γκόγκος Β. Γεώργιος

 Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

———————————————————————————————————————————–

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

 

Του Γεωργίου Γκόγκου , Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου.

///////////////////////////////////////////

Με την κατάθεση της εν λόγω αίτησης –αναφοράς αιτούμαι και σας γνωστοποιώ τα κάτωθι:

 1. Άμεση σύσταση ειδικού συνεργείου που θα αποτελείται από τις αρμόδιες
  αρχές ( Δασαρχείο , Δήμο Καλαμπάκας , άπαντα τα μέλη της ΤΚ Καστρακίου, κλπ ) με σκοπό τον επιτόπιο έλεγχο για την λήψη οριστικής απόφασης , θετικής ή αρνητικής σχετικά με την κοπή καυσοξύλων για το έτος 2015.
 2. Ζητώ την άμεση αντικατάσταση της απόφασης με αυξ. αριθμό 6/2015 . Προβαίνω σε αυτή την ενέργεια διότι η τήρηση πρακτικών του ΔΣ της 13/3/2015 με την απόφαση 6/2015 δεν συμβαδίζει και δεν επαληθεύεται απολύτως πουθενά. Συγκεκριμένα η τήρηση πρακτικών αναφέρει στο Θέμα 4ο  επιτόπιο έλεγχο με αρμόδιες αρχές ενώ στην απόφαση 6/2015 αναφέρει ότι λήφθηκε απόφαση για την μη κοπή των καυσοξύλων έτους 2015 , στοιχείο που δεν επαληθεύεται.

Σας μεταβιβάζω τα πρακτικά του ΔΣ της 13/3/2015 καθώς και την απόφαση 6/2015 για την ορθή επανάληψη των παραπάνω.

Παρακαλώ για τις απαιτούμενες ενέργειές σας

 Καστράκι 11 Ιουνίου 2015

 Γκόγκος Β. Γεώργιος

 Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

 

Πρόταση καυσόξυλων

Αιτηση καυσόξυλα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .